Hamburger icon ENG FRA

Storingsdienst

Binnen een straal van 100 kilometer vanaf Hoogeveen is onze responstijd maximaal twee uur. Onze servicedienst bestaat uit ervaren en kundige mensen die dag en nacht klaar staan. Wij houden van korte lijnen, u heeft direct contact met de gekwali ceerde mensen die u nodig heeft. Alles is erop gericht om ongewenste stilstand zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze servicedienst is uitgerust met een eigen mobiele werkplaats en helpt u bij mechanisch onderhoud en mechanische storingen.

Onze storingsdienst is te bereiken via 088 58 85 000.

Problemen moeten worden opgelost

De basis van service is dat storingen of gebreken direct worden opgelost. Wij hebben monteurs die klaar staan om te zetten, snijden, lassen en exibel alle mogelijke mechanische onderhoudswerkzaamheden aan transportsystemen uit te voeren. Wij maken het waar, doen wat we zeggen; afspraak is afspraak.

Met onze eigen mobiele werkplaats hebben we voldoende gereedschap om ter plaatse te repareren. In onze eigen werkplaats reviseren we machines en onderdelen en kunnen we raendsnel maatonderdelen realiseren. Omdat wij ook een projectorganisatie zijn hebben we een groot netwerk van toeleveranciers en kunnen we snel schakelen als het gaat om het vervangen van onderdelen.

Ontdekken we dieperliggende, complexe problemen, dan staan engineers uit onze projectorganisatie klaar om direct in te stappen. Dat is de veelzijdige en unieke kracht van Banzo.

contentslider1
contentslider1