Hamburger icon ENG FRA

Procesoptimalisatie

Voor ons betekent procesoptimalisatie dat we samen met klanten nadenken over de hele keten. Vanuit de grote lijnen – wat gaat erin en wat moet eruit komen – zoomen we in op details. Wat is er voor nodig om de output te verbeteren en te verhogen?

Procesoptimalisatie gaat over:
• Maximale beschikbaarheid
• Verbeterde output
• Minimaliseren personeelsbezetting
• Geborgde werkprocessen

Ons monitoringssysteem geeft ons informatie over stilstandtijden en procesverstoringen. Op deze wijze worden de proceskritische onderdelen zichtbaar. Met deze data én de kennis die we hebben vanuit engineering en plant management kunnen we een goede inschatting maken van hoe en waar we de beschikbaarheid kunnen verhogen. Dat leidt tot een plan van aanpak, door ons en de klant opgesteld.

Gecontroleerd proces

We ontwikkelen onderdelen dóór, waardoor standtijden worden vergroot. We richten ons op overstortpunten om verstoppingen tot een minimum te beperken. We richten ons op dimensies van transportbanden om vervuiling of versmering te beperken.

We zijn gespecialiseerd in complexe aanpassingen in bestaande installaties. Dat komt omdat we beschikken over digitale inmeetapparatuur die één op één communiceert met onze tekenpakketten, zowel met ons staalbouwpakket als ons machinebouwpakket.

We kiezen voor deze nauwkeurige voorbereiding en hoogwaardige apparatuur om stilstandtijden tot een absoluut minimum te beperken. En op deze manier komen we nooit voor verrassingen te staan. We willen een gecontroleerd proces, zodat we onze afspraken na kunnen komen.

We zijn gespecialiseerd in complexe aanpassingen in bestaande installaties.

Naast dit proces zijn we in staat om vanuit onze projectorganisatie machines en onderdelen te leveren, kunnen we klanten volledig ontzorgen en het als turnkey project opleveren.

Sommige maatregelen zijn voor de hand liggend, andere complex. Altijd is de samenwerking met de klant voor ons cruciaal. Wat is de wens? Procesoptimalisatie kan plaatsvinden in beschikbaarheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. In alle gevallen heeft procesoptimalisatie een positief effect op de kostprijs van het proces.

contentslider1
contentslider1