Hamburger icon ENG FRA

Recent opgeleverde projecten

De laatste jaren heeft Banzo een aantal mooie projecten opgeleverd, waar wij erg trots op zijn! Onderstaand is een korte beschrijving te vinden van deze projecten! We bedanken onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen . Wanneer u meer informatie wilt over één van onze projecten, of als we wellicht iets voor u kunnen betekenen, kunt u altijd contact opnemen met ons!

Attero Wijster – Inbouwen PET NIR

Bij Attero in Wijster hebben we een PET NIR ingebouwd in de kunststofscheidingsinstallatie. Deze NIR verhoogt de kwaliteit en de kwantiteit van PET-fractie.

ARN – Revisie Slakkenbanden

Bij ARN hebben we drie heavy duty bandtransporteurs opgeleverd, voor de slakkeninstallatie bij ARN te Weurt. De oude bandtransporteurs zijn gedemonteerd en daarvoor in de plaats zijn drie nieuwe bandtransporteurs, met bijbehorende trechters, ondersteuningen en bordessen geplaatst. Voor meer informatie over dit project, klik hier.

Wellman – Sorteer en rerunlijn voor PET opewerking

Voor Wellman hebben we een sorteer- en rerunlijn gebouwd voor het opwerken van PET. De nieuwe sorteerlijn zorgt voor het scheiden van folies en het opwerken van transparant PET, door de nog aanwezige PET in verschillende kleuren te scheiden.

AVR Rozenburg – Scheidingsinstallatie lijn 1

Bij AVR, locatie Rozenburg hebben wij een nascheidingsinstallatie voor huisvuil opgeleverd. Deze nascheidingsinstallatie scheidt plastics, folies en drankkartons uit het huishoudelijk restafval van de steden Den Haag en Utrecht. Voor meer informatie over dit project, klik hier.

Attero Wijster – Uitbreiding kunststofsorteerintallatie

Bij Attero in Wijster hebben wij de KSI uitgebreid met onder andere een extra trommelzeef en het inbouwen van een extra windshifter in combinatie met optical sorting. Voor meer informatie over dit project, klik hier.

Dolphin Metal Separation – Invoerbunker

Bij Dolphin Metal Separation, te Harderwijk, hebben we een invoerbunker opgeleverd ten behoeve van de scheidingslijn voor elektromotoren. Deze platenband is klantspecifiek ontworpen. Voor meer informatie zie ook Equipment & Parts.